Dočasné přerušení provozu!

Vážení obchodní partneři,

chtěli bychom Vás informovat o aktuální situaci v naší spalovně nebezpečného odpadu. Momentálně nám běží řízení o schválení nového provozního řádu. Ke starému řádu totiž uplynula platnost dosavadního rozhodnutí. V důsledku toho jsme nuceni přerušit provoz do okamžiku, než bude ze strany Krajského úřadu Jihomoravského kraje rozhodnuto o povolení provozu a získání provozního řádu nového.

Ze všech sil pracujeme na vyřešení této situace a to 24 hodin denně. Bohužel řešení situace nespočívá jen v naší moci. Jsme v intenzivní komunikaci s Krajským úřadem Jihomoravského kraje. Dne 12. ledna 2022 proběhlo místní šetření a taktéž osobní jednání v naší společnosti a to jak se zástupci Jihomoravského kraje, České inspekce životního prostředí střediska Olomouc, tak i se zástupci města Pustiměř. Věříme, že se celá věc posune směrem k rychlému schválení nového provozního řádu naší společnosti a my co nejrychleji obnovíme provoz.

Děkujeme Vám všem za pochopení a trpělivost a zejména Vám, kteří nás v této nelehké situaci podpořili. Děláme vše pro to, abychom tuto situaci vyřešili co nejdříve a obnovili naše kapacity s tím, že o každém pozitivním vývoji v této věci Vás budeme co nejdříve informovat na našich webových stránkách.

S úctou
Vedení společnosti Ekotermex, a.s.

Novinky e-mailem!

Přejete si být informováni o novinkách a aktuálních cenách?